Woningen

In de huidige markt is het voor starters en mensen met een minder dan modaal inkomen moeilijk een eigen woning te kopen. Hiervoor biedt Eijkemans Duurzaam Bouwen met het straalframe bouwconcept dé innovatieve oplossing.

Bedrijven

De prioriteit bij een bedrijf ligt bij het investeren in het bedrijf, de investering in het gebouw wil de ondernemer, belegger, overheid graag tot een minimum beperken. Ook hiervoor biedt de steelframing bouwmethode dé oplossing.

De staalframe bouwmethode is een efficiëntere bouwmethode dan de traditionele bouwmethode, het is dan ook zeker kostenbesparend. Door de lichte materiaalstructuur van het stalen frame zijn de funderingseisen kleiner wat geld bespaart!

Tevens is het staalframe wat door Eijkemans Duurzaam Bouwen wordt geadviseerd gebaseerd op prefabricage en geniet alzo een snelle implementatie dan bij traditionele bouw wat eveneens een aanzienlijke besparing oplevert.

Transparantie in investering

Wij presenteren u een gedetailleerde op maat gemaakte offerte en lichten die uitgebreid aan u toe. Geen verrassingen achteraf, wij zijn transparant over de investering.