Het innovatieve bouwconcept met staalframebouw en de beste duurzaam bouwen materialen van Eijkemans Duurzaam Bouwen is zowel geschikt voor nieuwbouw, uitbouw als renovatie van woningen, mantelzorgwoningen, vakantiewoningen, utiliteitsgebouwen waaronder bedrijfshallen, kantoren, scholen etc. Elk ontwerp en specifieke ruimte-indeling is mogelijk. Tevens zorgt de modulaire opbouw en korte productietijd voor een soepel bouwproces. Daarnaast kent het duurzame bouwconcept van Eijkemans Duurzaam Wonen een vriendelijk prijskaartje.

Oplevering in ruwbouw of compleet afgewerkt

Bovendien heeft u de keuze of dat u het gebouw in ruwbouw opgeleverd wenst te krijgen of compleet afgewerkt. Wanneer het in ruwbouw wordt opgeleverd, worden de fundering, wanden, dakelementen en raamkozijnen met glas afgeleverd (oplevering glas- en water dicht) zodat u zelf de afwerking kan (laten) doen. Bij complete oplevering wordt het gebied in zijn totaliteit afgewerkt en opgeleverd, u wordt hierbij geheel ontzorgd.

Deze brede, flexibele aanpak maakt ons innovatief totaalconcept aantrekkelijk voor zowel particulieren, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars als gemeenten. Of u een particulier bent en zelf de handen uit de mouwen wilt steken, of een aannemer, steelframing is voor iedereen.

Grote doelgroep

  • Steelframing is uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie voor
  • particulieren o.a. woning, vakantiewoning, aanbouw, bijgebouw zoals een tuinhuis, mantelzorgwoning;
  • bedrijven o.a. kantoren, winkels, bedrijfshallen en scholen;
  • overheden o.a. stadsvernieuwing en renovatie;
  • woningbouwcoöperaties;
  • beleggers.

Op maat gemaakt bouwpakket

Het innovatieve, energie-efficiënte bouwconcept met staalframebouw van Eijkemans Duurzaam Bouwen is modulair opgebouwd. Dit betekent dat we de staalframe-elementen produceren in een op maat gemaakt bouwpakket dat we nauwkeurig voor u monteren. Tegen dit opgebouwde stalen frame bevestigen we sterk isolerende prefab vloeren, wanden, gevels en het dak. Deze flexibele en snelle bouw geeft u volop mogelijkheden! Zo kunnen niet alleen particulieren in korte tijd hun energiezuinige droomhuis bouwen. Ook zetten vastgoedmaatschappijen, woningbouwverenigingen en vakantieparken de scherp geprijsde staalframebouw in, om zo hun bestaande gebouwen met een of meerdere verdiepingen op te hogen, te renoveren en uit te breiden. Door de innovatieve combinatie met onze super isolerende wand-, gevel en dak systemen, zet u bovendien grote stappen in de energietransitie, het nationale Energieakkoord én het Klimaatakkoord van Parijs.

Samenwerking Eijkemans Duurzaam Bouwen en Ruco Steelframing/Ruco Montage

Wij kunnen u in contact brengen met architecten, aannemers en ontwerpers die vertrouwd zijn met het systeem van staalframebouw. Wij werken namelijk nauw samen met architecten, ontwerpers, aannemers, gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen, beleggers of rechtstreeks met een klant. Ook hebben wij de contacten met leveranciers van duurzame uitgekiende duurzame concepten en oplossingen.