Eijkemans Duurzaam Bouwen werkt altijd transparant en flexibel. Bovendien zijn de lijnen kort. Vanzelfsprekend werken we met de beste specialisten uit het vakgebied. U kunt ook echter fases van de bouw zelf (laten) uitvoeren. Bijvoorbeeld door een eigen architect, installateur of leverancier van de zonnepanelen, warmtepomp of domotica. Eijkemans Duurzaam Bouwen verzorgt echter altijd de plaatfundering, het staalframe voor uw woning en bedrijfsgebouw en de montage van het isolatiemateriaal op de staalprofielen, kozijnen en ramen. Zo heeft u niet alleen volledige zekerheid van topkwaliteit maar kunt u tevens jarenlang zorgeloos, comfortabel en duurzaam profiteren van uw (vakantie)woning, aanbouw, bijgebouw, mantelzorgwoning of bedrijfsgebouw!

Keuzevrijheid in ontwerp, van industrieel tot modern, klassiek en traditioneel

Als u kiest voor het totale duurzame bouwconcept met staalframebouw van Eijkemans Duurzaam Bouwen, starten we eerst met uw eigen visie op uw woon- en werkwensen. U heeft de vrije keuze in ontwerp. Van industrieel tot modern maar ook klassiek en traditioneel. Uw wensen brengen we met een quick scan in kaart en koppelen die aan de wettelijke eisen en normen. De architect vertaalt dit naar een mooi ontwerp. Vervolgens visualiseren we het ontwerp in een duidelijk 3D-model en presenteren u een heldere offerte. Bovendien krijgt u een compacte dwarsdoorsnede van een staalprofiel plus de toegepaste isolerende materialen in handen. U ziet en voelt dus wat wij in uw duurzame woning, aanbouw, bijgebouw, bedrijfsgebouw gaan toepassen. Indien gewenst kunt u de fabricagehal bezoeken waar een nauwkeurige kwaliteitsmachine de staalframeprofielen maakt.

Fabricage en montage

Geeft u groen licht voor het bouwproject, dan berekenen we het precieze staalframebouwpakket voor uw huis. Vervolgens maken we het 3D-model definitief. Deze dient als blauwdruk voor de automatische fabricage van de op maat gemaakte staalprofielen voor het frame. Deze vormen we nauwkeurig en strak op onze eigen kwaliteitsmachine. Tijdens dit proces krijgen de staalprofielen onder andere gaten voor kabels of leidingen, bevestigingsmateriaal en extra bevestigingsmogelijkheden. Vervolgens transporteren we alle materialen naar de bouwplaats. Hier wordt het fundament gestort, het complete staalframe gemonteerd, de tussenvloeren aangebracht, de isolerende buiten- en binnenwanden bevestigd en het dak gemaakt. Als laatste vindt de afwerking plaats. Zodat u maximaal geniet van heerlijk wooncomfort en een fijn leefklimaat in uw eigen droomhuis of profiteert van heerlijk werkcomfort en een prettig werkklimaat in uw bedrijfsgebouw. Want Eijkemans Duurzaam Bouwen is energiezuinig bouwen, energiezuinig renoveren én energiezuinig gebruik van uw woning of bedrijfsgebouw.