De drijvende kracht achter Eijkemans Duurzaam Bouwen is adviseur en vastgoedcoördinator Marco Eijkemans. Eijkemans Duurzaam Bouwen is ontstaan uit de passie van Marco voor innovatieve en duurzame ontwikkeling in de vastgoedmarkt. Met meer dan 25 jaar ervaring als makelaar en een goede bouwkundige kennis is Marco gepokt en gemazeld in duurzaam vastgoed, hij verstaat zijn vak! Zijn kennis en kunde zet hij in om voor u de beste oplossing in energiezuinig bouwen, energiezuinig renoveren en energiezuinig gebruik van een woning en bedrijfsgebouw te realiseren. Hij is de verbindende factor tijdens het hele bouwproces. Zo neemt hij u bij de hand om samen met u uw wensen voor een prettig woon- en/of werkklimaat te vertalen naar de uitgebreide mogelijkheden van het innovatieve bouwconcept met staalframebouw. Ook voor transformatie van bestaande gebouwen tot energiezuinige woningen en bedrijfsgebouwen bent u bij Marco Eijkemans aan het juiste adres. Eijkemans Duurzaam Bouwen zet net dat extra stapje. Dat maakt ons uniek!

Professioneel

De rol van Marco Eijkemans is een adviesrol. Hij inventariseert uw wensen en brengt u vervolgens in contact met de juiste specialisten en de fabrikant van de steelframing. Ook schakelt Eijkemans Duurzaam Bouwen waar nodig specialisten in voor energie-efficiënte, milieuvriendelijke elektriciteits- en warmtesystemen waaronder zonnepanelen, warmtepomp en domotica. Zo wordt in korte tijd gebouwd aan een mooie, comfortabele en milieuvriendelijke woning, bedrijfsgebouw of een overig gebouw. Bebouwing die levensbestendig is en waarmee u voorbereid bent op een groene, duurzame toekomst.

Lidmaatschap

Eijkemans Duurzaam Bouwen is aangesloten bij het integraal kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- vastgoedsector die koplopen op het gebied van duurzaamheid.